Egyszárnyú ablakok

Kétszárnyú ablakok

Háromszárnyú ablakok

Egyszárnyú erkélyajtók

Kétszárnyú erkélyajtók

Álosztók

Üvegek

Tartozékok

Bejárati ajtók

Biztonsági ajtók

Tetőtéri ablakok

   
fa ajtók, ablakok, olcsó fa nyílászárók
akciós műanyag és fa nyílászárók

Termékismertető

akciós műanyag és fa nyílászárók

Fa nyílászáró árlista

"Megbízható, pontos cég. Külön köszönet azért, hogy lebeszéltek a felesleges kiadásokról és egy gazdaságosabb, ésszerűbb ajánlatot adtak annál, mint amit én kitaláltam."
Kovács Sándor

"Keresve sem találhattam volna jobbat! Gyorsak, korrektek, ráadásul még olcsók is! Ablakban tuti az elsők!"
Schmidt Melinda

"Végre egy cég, amelyik a kis megrendelésnek is örül. Egyetlen ablakot vettem tőlük, de mindvégig VIP ügyfélként kezeltek. Jólesett, köszönöm."
Futó Zoltán

Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók
 

Tanácsadás

Önnek nem kell ablak szakértőnek lennie, ha vásárolni szeretne egyet. Elég, ha ismer egy olyan céget, amelyik szívesen segít a megfelelő nyílászáró kiválasztásában, akinek felteheti a kérdéseit és biztos lehet benne, hogy időben válaszolnak.Mi ilyen cég vagyunk!

Helyszini felmérés

Főként a régi ablakok és ajtók cseréjénél fontos, hogy szakember végezze a felmérést. Elég egy díszléc, vagy egy párkányfogadó kifelejtése, és máris rossz az egész megrendelés. Mi díjmentesen felmérjük az Ön régi nyílászáróit és pontosan meghatározzuk a szükséges ablakméretet. így biztosan nem fordul elő, hogy Ön rossz ablakot rendel.
Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók

Bontás és építés

A nyílászáró csere legkényesebb pontja: A lehető kegkisebb bontás és a lehető legprecízebb beépítés.Igény esetén vállaljuk a nyílászárók komplett cseréjét is, Tehát a nyílászáró kibontását, az új nyílásszáró szakszerű beépítését, tömítést és helyreállítást is.
Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók

Javítás, utómunkák

Igény esetén vállaljuk a nyílászáró csere végén az új nyílászáró körül maradt csupasz bontási szélek javítását, glettelését és színre festését is.
Aluplast, Gealan, KBE, Fakro, Iglo5 nyílászárók

Garanciális javítás

Bár rendkívül ritkán, de azért előfordul, hogy a garanciaidőn belül egy-egy ablak meghibásodik. Ilyen esetben sem kell máshoz fordulnia. Az áltaunk beszerelt ablakok garanciális javítását mi végezzük.
   
   
Design: TELNETWORK

Tradersoft - műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok, biztonsági ajtók, tetőtéri ablakok forgalmazása és beépítése.
Aluplast, Fakro, KBE, Gealan, IGLO5 műanyag ajtó és ablak akciók, fa nyílászáról, ablakcsere, panel program